• Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf Ä 115,-
Klantenservice
Klantenservice
+31 (0)418 - 63 14 79

Disclaimer

Wijgergangs Medical BV streeft naar correcte en actuele informatie, maar kan niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop zij wordt ontvangen, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is.
Daarom kan aan de informatie op deze pagina’s geen rechten worden ontleend en aanvaardt Wijgergangs Medical BV geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.
 
  • ​E-mail disclaimer
Voor emailberichten die u van Wijgergangs Medical BV heeft ontvangen geldt:

Indien een emailbericht niet voor u bestemd is verzoeken wij u dit aan de afzender te melden en het bericht uit uw bestanden te verwijderen. U mag dit bericht niet verder verspreiden.
Bij de verzending van berichten via e-mail dient u rekening te houden met de mogelijkheid van bijvoorbeeld vertragingen of fouten in de overbrenging, omdat deze berichten via derden worden verzonden.
Ook is het mogelijk dat virussen buiten medeweten van Wijgergangs Medical BV of haar medewerkers via haar e-mail worden verspreid. Wijgergangs Medical BV is daarom niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit de verzending van e-mail, of de niet-tijdige of onjuiste overbrenging ervan. Overigens controleert Wijgergangs Medical BV haar uitgaande e-mail op aanwezigheid van virussen.
Aan de inhoud van emailberichten kunnen geen rechten jegens Wijgergangs Medical BV worden ontleend.
Persoonlijk advies?
T +31 (0)418 - 63 14 79
Bereikbaar van
ma-vr 08:30 t/m 17:30