• Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf Ä 115,-
Klantenservice
Klantenservice
+31 (0)418 - 63 14 79
Terug naar overzicht
Praxis 3 Comfort Elite met wielen inclusief papierrolhouder
Praxis 3 Comfort Elite met wielen inclusief papierrolhouder Praxis 3 Comfort Elite met wielen inclusief papierrolhouder Praxis 3 Comfort Elite met wielen inclusief papierrolhouder Praxis 3 Comfort Elite met wielen inclusief papierrolhouder Praxis 3 Comfort Elite met wielen inclusief papierrolhouder Praxis 3 Comfort Elite met wielen inclusief papierrolhouder Praxis 3 Comfort Elite met wielen inclusief papierrolhouder

Praxis 3 Comfort Elite met wielen inclusief papierrolhouder

€ 2.367,00 € 2.015,00 excl. 21% BTW
Kleur
Per stuk Armsteun
Set Adapters
Set Hiel-/haksteunen
Set Kniesteunen
Set Voetsteunen
Aantal:
De Praxis Elite is de opvolger van de succesvolle Praxis serie.
Bij het nieuw ontworpen frame is gebruik gemaakt van dikkere horizontale buizen en forse ronde poten. Dit zorgt niet alleen voor een robuust uiterlijk maar ook voor een nog stabielere tafel. Zelfs in de hoogste stand zal de patiënt zich veilig voelen.
De nieuwe Praxis 3 Comfort Elite is door het speciale geïntegreerde ladesysteem een unieke tafel. Beide lades zijn uitgevoerd in staal en voorzien van robuuste lade geleiders. Waar doorgaans gekozen moeten worden tussen de lades aan de linker of rechter kant is dat bij deze tafel verleden tijd. De lades zijn namelijk naar beide kanten toe te openen. Aan de achterzijde is de tafel voorzien van een grote lade van 56x51cm, de kleine lade aan de voorzijde is voorzien van een RVS bak waarin gebruikt instrumentarium of disposables kunnen worden gedeponeerd. Na gebruik kan het bakje gereinigd worden.
De rugklep heeft een lengte van 92cm en kan van 0° naar 85° traploos worden versteld. Het been- / hoofddeel heeft een lengte van 52cm en kan worden versteld van -85° naar +35°. Het zitdeel heeft een lengte van 52cm.
Beide delen zijn uitgevoerd met gasdrukveren. De hendels die de gasveer bedienen bevinden zich aan beide zijde van de tafel.
  • Afmetingen: 196 x 64cm
  • Electrisch: 66 - 130cm
  • Hef vermogen: 225kg
  • Voorzien van duurzame epoxy coating.
  • De scharnierende delen zijn uitgevoerd met onderhoudsarme lagers.
  • Alle vier de poten voorzien van anti-slip dop en individueel uitstelbaar voor optimale stabiliteit op oneffen vloeren.
     
Klik hier voor de kleurstalen.
 
voeg toe aan bestellijst

Bijpassende producten

Persoonlijk advies?
T +31 (0)418 - 63 14 79
Bereikbaar van
ma-vr 08:30 t/m 17:30
Aantal:
Kleur
Per stuk Armsteun
Set Adapters
Set Hiel-/haksteunen
Set Kniesteunen
Set Voetsteunen
Bestellen
Aantal:
Kleur
Bestellen