• Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf Ä 115,-
Klantenservice
Klantenservice
+31 (0)418 - 63 14 79
Terug naar overzicht
Praxis 4 Elite met wielen inclusief papierrolhouder
Praxis 4 Elite met wielen inclusief papierrolhouder Praxis 4 Elite met wielen inclusief papierrolhouder Praxis 4 Elite met wielen inclusief papierrolhouder Praxis 4 Elite met wielen inclusief papierrolhouder Praxis 4 Elite met wielen inclusief papierrolhouder Praxis 4 Elite met wielen inclusief papierrolhouder Praxis 4 Elite met wielen inclusief papierrolhouder

Praxis 4 Elite met wielen inclusief papierrolhouder

€ 2.085,00 € 1.775,00 excl. 21% BTW
Kleur
Per stuk Armsteun
Set Adapters
Set Hiel-/haksteunen
Set Kniesteunen
Set Voetsteunen
Aantal:
De Praxis Elite is de opvolger van de succesvolle Praxis serie.
Bij het nieuw ontworpen frame is gebruik gemaakt van dikkere horizontale buizen en forse ronde poten. Dit zorgt niet alleen voor een robuust uiterlijk maar ook voor een nog stabielere tafel. Zelfs in de hoogste stand zal de patiënt zich veilig voelen.
 
De Praxis 4 Elite is uniek in de markt. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is de vlakverdeling volledig afgestemd op het menselijk lichaam, en is een lagere positie mogelijk dan bij menig andere tafel.
De vlakverdeling en instelmogelijkheden van deze tafel zijn op zichzelf ook uniek. De rug sectie is verdeeld in twee apart delen die zowel los als simultaan zijn te verstellen. Het hoofddeel heeft een lengte van 40cm en kan traploos worden versteld van 0° naar 80°. Het rugdeel van 52cm is traploos te verstellen van 0° naar 85°. Het hoofddeel beweegt altijd mee omhoog of naar beneden als u de rug sectie versteld. Het beendeel is 52cm lang en is traploos te verstellen van -85° naar +35°.
Alle delen zijn uitgevoerd met gasdrukveren. De hendels die de gasveer bedienen bevinden zich aan beide zijde van de tafel. 
Klik hier voor de kleurstalen.
  • Afmetingen: 196 x 64cm
  • Elektrisch: 42 - 112cm
  • Hef vermogen: 225kg
  • Voorzien van duurzame epoxy coating.
  • De scharnierende delen zijn uitgevoerd met onderhoudsarme lagers.
  • Alle vier de poten voorzien van anti-slip dop en individueel uitstelbaar voor optimale stabiliteit op oneffen vloeren.
voeg toe aan bestellijst

Bijpassende producten

Persoonlijk advies?
T +31 (0)418 - 63 14 79
Bereikbaar van
ma-vr 08:30 t/m 17:30
Aantal:
Kleur
Bestellen